اقتصاد روستا


اقتصاد روستا
اقتصاد روستا بر تولید خود روستائیان اتکا دارد و الگوی مصرف خانواده روستایی بر تولیدات محلی شکل می گیرد و نقش بسیار مهمی بر اقتصاد کشور دارد. اغلب روستائیان در کنار فعالیتهای دامپروری در مزارعشان به کاشت محصولات جالیزی می پردازند که مورد نیاز خودشان است و در صورت زیاد بودن محصول آنرا در روستاهای اطراف یا شهر به فروش می رسانند.

مزرعه




اقتصاد روستاها نیازمند متولی است[ویرایش]

» سرویس: استان ها - لرستان
کد خبر: ۹۳۰۹۲۴۱۴۴۹۲
دوشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۰
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس:
نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس گفت: آموزش به متولیان، نیاز اصلی روستاهای لرستان است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، ایرج عبدی در همایش راهکارهای توسعه روستایی استان، افزود: مشکلات روستانشینان و اقتصاد آن از موضوعاتی بوده که سبب نگرانی و پیگیری مجلسیان شده است.
وی با اشاره به این‌که اقتصاد روستاها بدون متولی است، ادامه داد: متأسفانه در برخی از روستاها با وجود این‌که زیرساخت‌ها فراهم شده، اما بعد از مدتی این روستاها خالی از سکنه می‌شود و دلیل این مسئله نبود مدیریت در حوزه اقتصاد است.
این نماینده با یادآوری این‌که کشاورزی روستاها معمولاً تنها در۳ ماه از سال فعال است، اضافه کرد: باید روستائیان را به سمتی سوق دهیم که در دیگر فصول به فعالیت‌های دیگر از جمله صنایع دستی و عرضه آنها در شهرها مشغول شوند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس یادآور شد: در روستاهای ما خانه عالم و بهداشت وجود دارد، اما تعاونی جهت مشارکت مردم در حوزه‌های اقتصادی وجود ندارد.
عبدی ادامه داد: متأسفانه برای دهیارها نیز در روستاها برنامه‌ای نداریم و باید برای این افراد کلاس‌های آموزشی موثر برگزار کرد.
وی با انتقاد از بودجه عمران روستایی یادآور شد: ۸ درصد درآمدهای حوزه عمرانی استانداری جوابگوی فراهم‌سازی زیرساخت‌ها در ۳۰۰۰ روستای استان نیست.
نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس گفت: روستا هویت دارد و باید یک ردیف بودجه جدا برای عمران روستاها در نظر گرفت.
عبدی خاطرنشان کرد: روستاهای لرستان نیازمند آموزش به متولیان، فکر، برنامه‌ریزی و فراهم‌سازی زیرساخت‌ها هستند.

جستارهای وابسته[ویرایش]

بازار روستا
نظام توزیع محصولات کشاورزی
توانمندسازی
محرومیت زدایی



جعبه‌ابزار